Stagiaires bij de kleuters!

Sinds kort zijn er stagiaires bij de kleuterklassen groep 1-2A (Juf Imme en juf Linda) en groep 1-2B (Juf Maaike en Juf Sjerede). Ze zijn op dinsdag, woensdag en donderdag in de klas ter ondersteuning. Ze zijn er nog tot het einde van het schooljaar. Hieronder stellen ze zich kort voor:

Charlote slelt zich voor

Hallo,

Mijn naam is Charlotte ik ben 19 jaar en ik volg de opleiding helpende zorg en welzijn. Ik vind het erg leuk om op deze school stage te lopen.

Groetjes,

Charlotte, stagiaire bij groep 1-2A

Sandra stelt zich voor

Hallo, ik ben Sandra, ik ben 18 jaar en ik kom uit Polen. Ik woon nu vier jaar in Nederland. Ik volg de opleiding zorg en welzijn, niveau 2. Ik vind het leuk om met kinderen te werken en te leren.

Groetjes,

Sandra, stagiaire bij groep 1-2B

Scroll naar boven