Teatske Bekkema stelt zich voor

Dag allemaal,

Mijn naam is Teatske Bekkema. Per nieuwe schooljaar werk ik als consulent vanuit het samenwerkingsverband Plein 013 op vijf scholen. Sinds halverwege afgelopen schooljaar ben ik werkzaam op het Wandelbos. In het kader van Passend Onderwijs is het de bedoeling dat basisscholen zelf zo veel mogelijk de leerlingen die extra zorg nodig hebben, binnen hun school die hulp gaan geven die ze nodig hebben. Om de scholen hierbij te ondersteunen kan mijn hulp ingeschakeld worden.

Ik ben al zo’n 15 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb gewerkt in het basisonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en ben werkzaam geweest als Ambulant Begeleider vanuit cluster 4 (gedrag) & cluster 3 (lichamelijke problematiek). Naast mijn werk heb ik de master gedragsspecialist gevolgd en twee jaar onderwijskunde gestudeerd. Het afgelopen schooljaar heb ik het werk als consulent gecombineerd met een baan als leerkracht op een basisschool om zelf weer even te ervaren hoe het is om te werken als juf. Dit schooljaar werk ik fulltime als consulent.

Ik zal op de woensdagen halve dagen op Wandelbos aanwezig zijn. Ik hoop dat we veel van elkaar kunnen leren het komende schooljaar en op een prettige samenwerking.

Hartelijke groet,

Teatske Bekkema

Scroll naar boven