Juf Marja met pensioen

Lieve kinderen, beste ouders,

Nu is het dan zover: dinsdag 6 januari ben ik 65 jaar geworden! Bij ons in Nederland nog steeds de dag, waarop je mag stoppen met werken. In de afgelopen maanden heb ik daar al met veel kinderen over gepraat. Omdat ik op deze fijne school werk, ons Wandelbos, zal me dat niet helemaal lukken. Ik vind de kinderen lief en enthousiast, de ouders geïnteresseerd en aardig en de juffen en meneren geweldig goed voor de school en voor mij… Ik loop nog steeds met plezier naar school.

Daarom zul je me ook nog vaak in de bibliotheek zien, door de gang zien lopen of stilletjes iets in de klas zien leggen. Ik zal nog steeds met de ouders van Overstap overleggen, een paar uurtjes in groep 3 komen, als de juf gaat toetsen, in groep 5 aan het tafeldiploma werken, komen voorlezen en misschien nog wel meer dingen… Jullie zijn dus nog niet van me af!

Kinderen, ouders en collega’s, ik wil jullie best wel bedanken voor het feit dat wij het op deze school zo goed hebben met elkaar, maar dat doe ik pas op het moment dat ik écht geen dingen meer op deze school ga doen, wie weet wanneer!!!

Groetjes, Marja.

Scroll naar boven