Zaterdag 13 juni: ons WandelbosFESTIVAL

Alle groepen treden op voor ouders en buurt

Op zaterdag 13 juni wordt Kindercampus Wandelbos omgetoverd tot het WandelbosFESTIVAL. Ter gelegenheid van de afsluiting van het schooljaar, treden zowel de kinderen van de basisschool als van het kindercentrum op. Zij doen dit in ons spiksplinternieuwe theater. Niet alleen voor hun eigen ouders/verzorgers. Het bijzondere van dit feest is namelijk dat het ook voor de buurtbewoners wordt georganiseerd.

We hopen dat zoveel mogelijk kinderen met hun ouders/verzorgers naar het WandelbosFESTIVAL komen. Houdt hiervoor het programma van de optredens dus goed in de gaten. Voor de allerkleinsten is er meteen in de ochtend een poppenkastvoorstelling (bij de kinderopvanglocatie). Direct daarna zijn er op het nieuwe podium (in de aula van de basisschool) muzikale optredens van alle groepen. Komt u voor en met de kleintjes? We zien u dan graag om 10.00 uur op Kindercampus Wandelbos.

Verder is er op en om het speelplein gelegenheid voor deelname aan allerlei activiteiten, mede georganiseerd door de Ouderraad van de basisschool en Brede School Tilburg. Van ponyrijden (t/m groep 4), bmx-fietsen, boomklimmen, roetsjen aan een kabelbaan, ouderwets spijkerbroekhangen, boogschieten, beestjes ontdekken in de natuur, een heuse hindernisbaan tot marshmellows in het vuur en meer.

Kinderen en andere bezoekers ontvangen bij de ingang een kaart. Hierop kunnen zij de activiteiten en consumpties opzoeken en bijhouden. Consumpties zijn verkrijgbaar tegen inlevering van bonnen op de kaart of tegen een kleine bijdrage. ‘Wij brengen zelfgemaakte cakes voor de eerste mensen mee en hopen ze misschien voor een klein prijsje te kunnen verkopen. Want we gaan natuurlijk eerst boodschappen doen voor de ingrediënten.’ ‘Dat is ons plan,’ meldt een aantal kinderen van groep 7.

Vanuit de consumptiecorner bij het speelplein en het terras kunnen bezoekers en kinderen, met eventueel een hapje iets drinken en genieten van wat er allemaal in en om het speelplein van Kindercampus Wandelbos gebeurt. Het programma van het WandelbosFESTIVAL start om 10.00 uur en eindigt officieel om 13.00 uur. De kinderen die tijdens muziek van juf Imke voor hun optreden hebben geoefend, worden 13 juni op tijd in de aula verwacht bij de juf. Ze zijn allemaal hard aan het oefenen geweest tijdens de lessen. Daar mogen we dus alvast trots op zijn. Kom zaterdagochtend 13 juni lekker meezingen, kijken, spelen en luisteren!

Programma WandelbosFESTIVAL

Kindercentrum:
10.00u Poppenkastvoorstelling

Aula basisschool:
10.30u Podiumoptreden: kleuters i.s.m. kids van het kindercentrum
11.00u Podiumoptreden: onder- en middenbouw (groepen 3, 4 en 5)
11.30u Podiumoptreden: bovenbouw (stamgroepen 6/7/8)

Kindercentrum:
12.00u Poppenkastvoorstelling

Op en om het speelplein:
10.00u – 13.00u Allerlei leuke activiteiten


Foto: Ouafae (groep 8 en lid van de Kinderraad van basisschool Wandelbos) “Kom jij zaterdag 13e juni ook naar Kindercampus Wandelbos? Hopelijk tot ziens. De toegang is gratis en het wordt kei leuk!”

Scroll naar boven