Afscheid van juf Janneke

Lieve ouders/verzorgers en allerliefste kinderen van Wandelbos,

Zoals jullie gemerkt hebben door mijn afwezigheid, gaat het niet helemaal lekker met me. Er is zoveel in mijn leven gebeurd, dat ik het even niet allemaal tegelijk kan verwerken en aan kan pakken. Ik heb daarom ook besloten mijn loopbaan op Wandelbos achter me te laten, met pijn in mijn hart, om helemaal opnieuw te beginnen op een andere school. Ik wil jullie als ouder vanuit de grond van mijn hart bedanken voor jullie oprechtheid, gezelligheid en kritische kijk op mij als leerkracht, de ontwikkeling van uw kind en het onderwijs.

Aan alle lieve kinderen van Wandelbos…. ik zal jullie nooit vergeten… jullie maakten al mijn dagen mooi! Heel veel succes en zet hem op en vergeet niet wat ik altijd zeg…. Ik wil het… ik kan het… ik doe het…. geloof altijd in jezelf en wees altijd respectvol!

Ode aan Wandelbos

Laat me lopen op het mos
Laat me klimmen in de bomen
Waar de eekhoorntjes komen
Laat me ruiken in de struiken
Laat me woelen door het zand
Bij mij op het schoolplein
Ontdekken we hand in hand
Als een vogel zo vrij
Kijkend naar het bladerdak
Goh wat ben ik blij
Daar wil ik spelen
Met groot en met klein
Waar wel honderd duizend blad’ren
En miljoenen diertjes zijn

 Liefs juf Janneke

Scroll naar boven