Wandelbos voor- en buitenschoolse opvang

Tilburg-West Natuur BSO aan de rand van het Wandelbos

Hier groeit iets moois!

Op de schoolcampus van basisschool wandelbos van uw kind zit aan de rand van het schoolplein het bos van de Natuur BSO en VSO Wandelbos. De vogels, het groen en frisse lucht zorgen voor een frisse start van de dag op de VSO. En als het dan tijd is om naar school te gaan om 8.25 lopen de kinderen door het bos naar school toe. Wanneer de kinderen klaar zijn met school om 15.00, en 12.15 op woensdag en vrijdag, lopen ze zo de BSO binnen. Er staat dan een lekkere en gezonde maaltijd of snack voor ze klaar.

Na het eten spelen de kinderen in het bos om te ravotten of om op zoek te gaan naar verschillende dieren, insecten en planten. Wij hebben ook hele lieve dieren die iedere dag verzorgt en geknuffeld moeten worden. Onze Overalls en laarzen kunnen wij dan ook echt niet missen.

Met slecht weer hebben we binnen een toffe chillplek, divers speelgoed, boeken en de laatste creabea trends. Naast het vrijspel worden er activiteiten en uitjes georganiseerd in het teken van het buitenleven en de natuur.

Iedere dag wordt afgesloten met een lekker stuk fruit rond 17.00 om de vermoeide kinderen weer wat energie te geven.

Bent u nieuwsgierig geworden over onze VSO of BSO en hebt u vragen over eventuele aanmelding? Kom dan gerust een keer langs of neem contact met ons op.

Neem ook een kijkje op onze website voor een eerste indruk! https://www.sterrekinderopvang.nl/wandelbos

 

 

Scroll naar boven